Αρχική Σελίδα

Shanghai Rifeng Industrial Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5

Shanghai Rifeng Industrial Co., Ltd.

Περίπου εμείς
Η βιομηχανική Co. Rifeng, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1993 και βρίσκεται μέσα στην του δέλτα οικονομική ζώνη ποταμών Yangtze, στο νότο του κόλπου Hangzhou. Αυτή η πρωταρχική θέση μας δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα από την άποψη των διοικητικών μεριμνών και της μεταφοράς.

Είμαστε επαγγελματικός πλαστικός προμηθευτής σωλήνων που ενσωματώνει την Ε&Α, το σχέδιο, την κατασκευή, και τις πωλήσεις. Η βάση παραγωγής μας βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο της Σαγκάη Jinshan, που καλύπτει έναν τομέα περισσότερων από 40.000 τετραγωνικών μέτρων.

Το ειδικευμένο εργατικό δυναμικό και οι καταρτισμένοι διευθυντές μας έχουν βοηθήσει Rifeng να κερδίσει μια εξαιρετική φήμη στη βιομηχανία σωλήνων της Κίνας.

Σε όλη την ιστορία μας, έχουμε κερδίσει έναν μεγάλο αριθμό επιτευγμάτων. Η σειρά προϊόντων εμπορικών σημάτων SEEFINE εγκρίθηκε ως «νέο διορισμένο πόλη προϊόν παγκόσμιας αρμονίας». Η επιχείρησή μας ονομάστηκε τη «σημαντική επιχείρηση για την προαγωγή του πράσινου και χαμηλού άνθρακα κατασκευαστικός» από ECOSOC και FOTUN. Κληθήκαμε επίσης για να εκθέσουμε τα προϊόντα μας στο κινεζικό περίπτερο ιδιωτικής επιχείρησης του EXPO το 2010 Σαγκάη Κίνα. Το εμπορικό σήμα μας, SEEFINE, εκτιμάται ως ένα από τα top 10 επιδρόντα εμπορικά σήματα στη βιομηχανία σωλήνων της Κίνας.

Παραγωγή και δοκιμή
Έχουμε πάνω από 20 έτη εμπειρίας στην παραγωγή των διάφορων τύπων πλαστικών σωλήνων. Οι όλοι σωλήνες μας γίνονται από τις φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες με την περίπλοκη τεχνολογία. Η ποιότητά τους είναι ιδιαίτερα εξασφαλισμένη.

Ο προηγμένος εξοπλισμός παραγωγής και η αυτόματη γραμμή παραγωγής μας μπορούν να ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας.

Το Seefine έχει καθιερώσει ένα διακριτικό διοικητικό σύστημα ελέγχου και έχει περάσει την πιστοποίηση του ISO 9001:2008. Έχουμε εισαγάγει πολλά προηγμένα όργανα δοκιμής, συμπεριλαμβανομένης της charpy μηχανής δοκιμής αντίκτυπου, τον ελεγκτή μαλακώνοντας σημείου Vicat θερμοκρασίας διαστρεβλώσεων θερμότητας, τον ελεγκτή ποσοστού ροής λειωμένων μετάλλων, την υδροστατική μηχανή δοκιμής πίεσης, και την καθολική μηχανή δοκιμής. Όλα τα κατασκευασμένα προϊόντα μας έχουν υποβληθεί στη δοκιμή πρώτης ύλης, on-line τη δοκιμή, και τη δοκιμή ολοκληρωμένων προϊόντων.

Προϊόν
Το Seefine είναι δεσμευμένο στην παραγωγή του υψηλής ποιότητας PP-ρ, του PVC-u, του PE, ΑΥΘΆΔΗΣ, και των σωλήνων pe-Χ. Διαθέσιμοι σε μια πλήρη σειρά των προδιαγραφών, οι σωλήνες μας χαρακτηρίζουν την περιβαλλοντική φιλική διάθεση, την εύκολη εγκατάσταση, και τη μακριά ζωή υπηρεσιών. Χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλούς τομείς, όπως το σύστημα σωληνώσεων καυτού και κρύου νερού, το βιομηχανικό νερό και η χημική μεταφορά, η σωλήνωση καθαρού νερού και πόσιμου νερού, το ποτό και το φάρμακο που μεταβιβάζουν το σύστημα, η αστική παροχή νερού και η μετάδοση φυσικού αερίου ή αερίου άνθρακα, το σύστημα θέρμανσης νερού, κ.λπ.

Δίκτυο μάρκετινγκ
Το Seefine έχει χτίσει ένα επαγγελματικό εμπορικό σύστημα υποστήριξης Ομάδων Διοίκησης και υπηρεσιών μεταπωλήσεων. Έχουμε τους κλάδους γραφείων ή πωλήσεων οργάνωσης και τους προσκεκλημένους παραχωρημένους εμπόρους, σε συνολικά περισσότερο από 5.000, σε πάνω από 200 πόλεις σε ολόκληρη την Κίνα. Οι σωλήνες μας έχουν εξαχθεί στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Μέση Ανατολή, και τη Νοτιοανατολική Ασία.

Προσφέρουμε στους χρήστες την ανησυχία-ελεύθερη υπηρεσία 55-έτους. Εντός αυτής της περιόδου υπηρεσιών, θα παράσχουμε την αντικατάσταση εάν ο σωλήνας να έχε οποιαδήποτε ποιοτικά προβλήματα.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Seefine COem ODM

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~500

Ετήσιες πωλήσεις : 45,000,000-50,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 1993

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

ιστορία της εταιρίας

Ιστορία ανάπτυξης

 

1993

Βιομηχανική Co. ΕΠΕ Rifeng. Καθιερώθηκε στη Σαγκάη με το καταχωρημένο κεφάλαιο $600.000 Δολ ΗΠΑ και άρχισε την παραγωγή των σωλήνων και των υγειονομικών προϊόντων.

 

2005

Η επιχείρησή μας πέρασε το ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικής διαχείρισης του 2008. Απόδειξη ότι έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην τυποποιημένη παραγωγή.

 

2008

Το εμπορικό σήμα «Seefine» προωθήθηκε επίσημα.

 

 

υπηρεσία της εταιρίας

Υπηρεσία

 

Σαν επαγγελματικούς πλαστικούς σωλήνα και κατασκευαστή συναρμολογήσεων. Το Seefine προσφέρει στους πελάτες τα καλύτερες προϊόντα και τις υπηρεσίες που εδρεύουν στα άριστα ταλέντα, τις προηγμένες τεχνολογίες καθώς επίσης και το πλήρες σύστημα υπηρεσιών μας.

Εδώ είναι τι μπορούμε να κάνουμε

 

Η επιχείρησή μας προσφέρει τις τεχνικές υποστηρίξεις για τους σωλήνες και τις συναρμολογήσεις που παράγουμε, συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού προβλήματος που λύνει, την καθοδήγηση κατασκευής και εγκαταστάσεων, τον υλικό προϋπολογισμό, κ.λπ.

 

Επεξεργαζόμαστε όλα τα είδη υποθέσεων σχετικών με τους πελάτες όπως οι καταγγελίες και οι διαβουλεύσεις πελατών, η έρευνα ικανοποίησης πελατών και ο χειρισμός των ατυχημάτων που προκαλούνται από το ποιοτικό πρόβλημα των πλαστικών σωλήνων ή των συναρμολογήσεών μας.

Το Seefine θα επισημάνει την ποιότητα των προϊόντων μας και θα συλλέξει ανατροφοδοτεί τις πληροφορίες από τους πελάτες.

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής

Έχουμε ειδικευτεί την εξεταστική ομάδα για να πραγματοποιήσουμε τη δοκιμή πρώτης ύλης και έχουμε τελειώσει - δοκιμή προϊόντων. Τα υλικά θα επιθεωρηθούν από ανεξάρτητο QC σε οποιοδήποτε βήμα από την υλική γυναικεία κάλτσα στην παράδοση προϊόντων.

 

Χρόνος απόκρισης

24 ώρες θα ανατροφοδοτηθούν κατόπην του αιτήματος πελατών λαμβανόμενου.

Χρόνος δειγμάτων 1-7 ημέρες

 

Χρονική ανοχή

30-40 ημέρες για τις αρχικές διαταγές επάνω στις διαταγές λαμβανόμενες, και 20-30 ημέρες για τις διαταγές επανάληψης.

 

 

Πρώτες ύλες όλες που εισάγονται από την Ευρώπη και τη Νότια Κορέα

Οι σωλήνες και οι συναρμολογήσεις Seefine παράγονται με τις πρώτες ύλες όλες που εισάγονται από την Ευρώπη για να εξασφαλίσουν τους σωλήνες μας και οι συναρμολογήσεις είναι μη τοξικές, φιλικές προς το περιβάλλον και σύμφωνα με τη διεθνή ασφάλεια προτύπου.

 

Γερμανικά τεχνολογία και πρότυπα παραγωγής m&m-TEC

Υιοθετούμε την τεχνολογία παραγωγής m7m-TEC που Γερμανίας στη διαδικασία παραγωγής των σωλήνων μας. Απασχολούμε επίσης τους γερμανικούς εμπειρογνώμονες για να ενεργήσουμε προσθέτουμε έξω τεχνικοί και ποιοτικοί σύμβουλοι για να ελέγξουμε αυστηρά την ποιότητα των προϊόντων μας. Δυνάμει της προηγμένης τεχνολογίας παραγωγής και του αυστηρού ποιοτικού ελέγχου, προσφέρουμε τους αξιόπιστους υδροσωλήνες με τη λεπτή εργασία, την καλή αντίσταση πίεσης και την αντίσταση ραγίσματος.

 

Ανθεκτικός/μεταφέροντας το υγιές νερό για 50 έτη

Ο πλαστικός το σωλήνας PPR μας έχει μια διάρκεια ζωής πάνω από 50 ετών κατά λειτουργία υπό τους κανονικούς όρους. Είναι αντίσταση διάβρωσης, αντι-κλίμακα, αντιοξειδωτικός και αντιβακτηριακός.

 

Πίεση που αντιστέκεται και αντίσταση ραγίσματος

Δοκιμασμένη από την κινεζική ακαδημία των επιστημών, η σχεδιασμένη πίεση εργασίας του σωλήνα Seefine PPR είναι MPA μέχρι 2,5.

 

 

Ομάδα επιχείρησης

1. Παραγωγή: 200 περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας, οι περισσότερες από τους έχουν την πλούσια εμπειρία στους πλαστικούς σωλήνες και τις συναρμολογήσεις.

 

2. Πωλήσεις: 15 οι περισσότεροι από τους έχουν περισσότερο από 8 έτη εμπειρίας πωλήσεων στη βιομηχανία, και έχουν μια διορατικότητα στον πλαστικούς σωλήνα και τις συναρμολογήσεις με το επαγγελματικό όραμα

 

3. Τεχνικός/Ε&Α: 8 οι περισσότεροι από τους έχουν περισσότερο από 5 έτη εμπειρίας δειγματοληψίας, έρευνας και ανάπτυξης στη βιομηχανία. Ξέρουν τι πρέπει να γίνει προσεκτικά και πώς να αποφύγει τα λάθη παρουσιασμένος κατά τη διάρκεια των προϊόντων παραχθε'ντων και των δειγμάτων που γίνονται.

 

4. QC: 20 οι περισσότεροι από τους έχουν περισσότερο από 15 έτη QC εμπειρίας στη βιομηχανία, και μπορούν να προβλέψουν ποια ζητήματα θα κατά τη διάρκεια της παραγωγής και θα εφαρμόσουν τη δράση για να αποτρέψουν πρόοδος.

 

6: PMC: 6 οι περισσότεροι από τους έχουν περισσότερο από 10 έτη προϊόντων που παράγουν την εμπειρία ρύθμισης, ξέρουν την εξειδικευμένη γνώση πολύ καλά, και η πρακτική τους είναι στο thelead της βιομηχανίας.

 

7: Παραγωγή της διαχείρισης: 10 οι περισσότεροι από τους έχουν περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στην πλαστική βιομηχανία σωλήνων. Το διοικητικό επίπεδό τους είναι προηγμένο στην ίδια βιομηχανία, οργανώνονται για να παρευρεθούν να εκπαιδεύσουν συχνά.

 

 

Typical Coopera

Χαρακτηριστικές περιπτώσεις συνεργασίας

 

Περιεκτικό εμπορικό κέντρο

 

Hefei Wanda Plaza του προγράμματος συνεργασίας ομάδας Wanda

Ιδρυμένη το 1988, η ομάδα Wanda εστιάζει στο επιχειρησιακό πεδίο της εμπορικής ακίνητης περιουσίας, του αρίστης ποιότητας ξενοδοχείου, της δραστηριότητας πολιτισμού και του πολυκαταστήματος αλυσίδων. Με τα προτερήματα 100 δισεκατομμύριο CNY, η ομάδα Wanda έχει επενδύσει σε πολλά προγράμματα σε πάνω από 50 πόλεις γύρω από την Κίνα.

Το Hefei Wanda Plaza βρίσκεται στο κέντρο της πόλης Hefei. Η προγραμματισμένη περιοχή παλληκαριών της είναι 11,07 εκτάρια και η ακαθάριστη περιοχή πατωμάτων της είναι 703,5 χιλιάες τετραγωνικά μέτρα. Σαν επαγγελματικό προμηθευτή συστημάτων σωλήνων, Seefine συνεργάζεται με την ομάδα Wanda το 2009 και προσφερθε'ν Hefei Wanda Plaza 70.000 μέτρα των σπόρων PPR, PVC και PE που χρησιμοποιούνται ως σωλήνες του παροχής νερού & αποξηράνσεων και σωλήνες θέρμανσης πατωμάτων.

 

Κατοικημένο κτήριο

 

Πρόγραμμα συνεργασίας πόλεων κήπων Vanke

Ιδρυμένος το Μάιο του 1984 και με κεντρικά γραφεία σε Shenzhen, Vanke εξειδικευμένο στην κατοικημένη ανάπτυξη ακίνητων περιουσιών στην Κίνα αυτή τη στιγμή.

Το κατοικημένο πρόγραμμα πόλεων κήπων Vanke βρίσκεται στη δραστήρια κωμόπολη Wujing, περιοχή Xuhui της Σαγκάη. Ο ακαθάριστος τομέας πατωμάτων του προγράμματος πόλεων κήπων Vanke είναι 240,000㎡. Σαν επαγγελματικό προμηθευτή υδροσωλήνων, Seefine συνεργάστηκε με Vanke το 2008. Το σύστημα αποξετεύσεων της πόλης κήπων Vanke αποτελείται από τους υδροσωλήνες PPR, PVC και PE που παρέχονται από την επιχείρησή μας. Προσφέραμε την πόλη κήπων Vanke για τους σωλήνες 120,000m στο σύνολο.

 

Πανεπιστήμιο

 

Πανεπιστημιακό πρόγραμμα συνεργασίας Shanxi

Τοποθετημένη στην πόλη του Taiyuan, η πρωτεύουσα της επαρχίας Shanxi, Κίνα, πανεπιστήμιο Shanxi έχει τη μεγάλη ιστορία και τη βαθιά πολιτιστική συσσώρευση. Καλύπτει μια περιοχή του 2066 MU (περίπου 1,377,333㎡) με την περιοχή πατωμάτων 987,000㎡.

Το 2010, ένας επαγγελματικός κατασκευαστής σωλήνων, Seefine συμμετείχε στην εφαρμοσμένη μηχανική υδραυλικών του πανεπιστημίου Shanxi και παρείχε σε την PPR, το PVC και τους ΑΥΘΆΔΕΙΣ υδροσωλήνες που ήταν περίπου 140,000m πολύ στο σύνολο.

 

Αερολιμένας

 

Εφαρμογή σωλήνων στον αερολιμένα

Οι σωλήνες ανεφοδιασμού και αποξηράνσεων aetr στον επαγγελματικό προμηθευτή συστημάτων σωλήνων Hefei Xinqiao. Το Seefine συνεργάστηκε με τη China Eastern Airlines που παρέχηκε για 110,000m PPR και τους σωλήνες PVC για το διεθνή αερολιμένα Hefei Xinqiao που χρησιμοποιείται ως σωλήνες παροχής νερού και αποξηράνσεων.

 

Νοσοκομείο

 

Εφαρμογή σωλήνων στο νοσοκομείο

Το νοσοκομείο των πρώτων ανθρώπων Taicang είναι ένα Γενικό Νοσοκομείο ενσωματώνοντας την ιατρική περίθαλψη, τη διδασκαλία, την έρευνα, την πρόληψη ασθενειών και την υγειονομική περίθαλψη.

Το νοσοκομείο χρησιμοποίησε περίπου 47,000m Seefine PPR, τους υδροσωλήνες PVC και PE για να χτίσει την παροχή νερού και του το σύστημα αποξετεύσεων.

 

 

Επιχείρηση

Co. ΕΠΕ ομάδας Yinlu Xiamen. Βρίσκεται στο πάρκο υψηλής τεχνολογίας Yinlu, το οποίο είναι ένα από τα πιό πρόωρα πάρκα υψηλής τεχνολογίας για την επιχείρηση δήμων.

Σαν αξιόπιστο κατασκευαστή σωλήνων και τοποθετήσεων σωληνώσεων, Seefine συνεργάστηκε με Yinlu το 2010. Οι σωλήνες παροχής νερού και αποξηράνσεων στη βάση παραγωγής Yinlu ήταν σωλήνες PPR και PVC που παρέχηκαν από την επιχείρησή μας. Το προσφέραμε συνολικά για τους 190,000m-μακριούς σωλήνες.

Ξενοδοχείο

Το 2002, διοικητική Co. ξενοδοχείων μοτέλ της Σαγκάη, ΕΠΕ. Ήταν οργάνωση και το εμπορικό σήμα «μοτέλ 168» ξενοδοχείων προϋπολογισμών.

Η διοικητική Co. ξενοδοχείων μοτέλ της Σαγκάη, ΕΠΕ έχει συνεργαστεί με Seefine από το 2009 και αγοράζει περισσότερο από 250,000m PPR, τους υδροσωλήνες PVC και PE από την επιχείρησή μας κάθε χρόνο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: No.80, δρόμος Tiangong, βιομηχανικό πάρκο Jinshan, Σαγκάη, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:No.80, δρόμος Tiangong, βιομηχανικό πάρκο Jinshan, Σαγκάη, Κίνα